Thuis

Shenzhen Hot Electronics Co., Ltd.

Bedrijfprofiel

Heet Elektronikaco., Ltd heeft gewijd aan LEIDENE van uitstekende kwaliteit vertoning die & meer dan 15 jaar ontwerpen vervaardigen.
 

Volledig uitgerust met professioneel team en moderne faciliteiten om fijne LEIDENE vertoningsproducten te vervaardigen, maakt de Hete Elektronika producten die brede toepassing in luchthavens, posten, havens, gymnasiums, banken, scholen, kerken, enz. hebben gevonden.

 

De onze LEIDENE producten worden wijd uitgespreid over de wereld van 100 landen overal, die Azië, Midden-Oosten, Amerika, Europa en Afrika behandelen.

 

Van stadion aan TV-post, aan conferentie & gebeurtenissen, verstrekt de Hete Elektronika een brede waaier wereldwijd van opvallende en energie efficiënte LEIDENE het schermoplossingen aan industriële, commerciële en regeringsmarkten.

 

Wij zouden meer dan gelukkig zijn om het aangepaste LEIDENE scherm en oplossing samen met u te ontwerpen. Hetzij gebruikt voor het brandmerken, zullen de reclame, het vermaak of de kunst, Hete Elektronika u van een LEIDENE oplossing voorzien die zal verzekeren uw investering u goed voor de komende jaren dient.

 

Onze Visie

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Heet Elektronikaco., Ltd is een dochteronderneming van de Elektronikaco. van Hongkong Tian Guang, Ltd, dat in 2003 werd opgericht, en heeft een geschiedenis van ongeveer 15 jaar.


Heet Elektronikaco., Ltd is een staatsniveau high-tech onderneming die zich in onderzoek en ontwikkeling, productie en de dienst van LEIDENE vertoningsproducten specialiseren.

 

Heet Elektronikaco., Ltd is in het buitenland een belangrijke leverancier van LEIDENE toepassingsproducten en oplossingen. Wij hebben volledige R&D, een productie, verkoop en de dienstsysteem. Wij zijn geëngageerd aan in binnen- en buitenland het verstrekken van van de hoogstaande en krachtige LEIDENE de producten en de oplossingen vertoningstoepassing voor gebruikers. Momenteel, behandelen de producten hoofdzakelijk het volledige geleide scherm van de kleurennorm, het uiterst dunne volledige kleur geleide scherm, het huur geleide scherm, de hoge hoogte van het definitie kleine pixel en andere reeks. De producten worden verkocht aan Europa en de Verenigde Staten, Midden-Oosten en andere landen en regio's. Het is wijd gebruikt in sportentrefpunten, radio en televisie, openbare media, handelmarkt en commerciële organisaties en overheidsorganen en andere plaatsen.

 

Heet Elektronikaco., Ltd is een professioneel bedrijf van de energiedienst en de lijst van de vierde partij de dienstbedrijven van het energiebehoud van de Nationale Ontwikkeling en Hervormingscommissie geweest. Heet Elektronikaco., Ltd heeft een op de markt brengend team met uitgebreide EMC ervaring en een beheersteam van uitstekende kwaliteit om klanten van professionele energie-auditten, projectontwerp, project financiering, materiaalverwerving, techniekbouw, materiaalinstallatie en het opdragen, en personeel opleiding te voorzien.


In 2009, Heet Elektronikaco., werd Ltd geselecteerd als eenheid van de projectsamenwerking van „Programma 863“ van het „Elfde Vijfjarenplan“. Bovendien waren de LEIDENE van ons bedrijf vertoning verwante projecten geschatte „top 500 Moderne Industriële Projecten in Guangdong“ en de „top 500 Moderne Industriële Projecten in Guangdong“ is „Aantal Één Project“ van de strategische nieuwe industrieën van het Provinciale de Partijcomité van Guangdong en de Provinciale Overheid.

 

In Augustus 2010, Heet Elektronikaco., vestigde Ltd Shenzhen-van de LEIDENE van de de Techniekonderzoek en Ontwikkeling Vertoningstechnologie Centrum als leider en technische leider van de LEIDENE industrie in Shenzhen, en werd goedgekeurd door Shenzhen Wetenschap en Technologie de Industrie en Handel en Informatietechnologie Comité.

 

In 2011, Heet Elektronikaco., vestigde Ltd een buitenlandse handels bedrijfsbureau in Wuhan, Hubei.


In 2016, Heet Elektronikaco., krijgt de Vertoning P3/P3.9/P4/P4.8/P5/P5.95/P6/P6.25/P8/P10 enz. van Ltd leiden Ce, RoHS-certificaten.

 

Heet Elektronikaco., Ltd heeft projecten in 180 landen rond de wereld gedaan. Onder hen, in 2016 en 2017, waren twee belangrijke TV-posten opstelling op de televisiepost in Qatar, met een totale oppervlakte van 1.000 vierkante meters.

Shenzhen Hot Electronics Co., Ltd. Shenzhen Hot Electronics Co., Ltd. Shenzhen Hot Electronics Co., Ltd.
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : Heet Elektronikaco., Ltd

Aantal werknemers : 100~150

Jaarlijkse omzet : US$12,000,000-US$15,000,000

Opgericht Jaar : 2003

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit openluchthuur geleide vertoning voor verkoop Van goede kwaliteit openluchthuur geleide vertoning voor verkoop Van goede kwaliteit openluchthuur geleide vertoning voor verkoop
Online customer service
Online customer service system